Opternieft is opnieuw beginnen.

Door middel van online coaching help ik je om je loopbaan terug in handen te nemen na een burn-out. Anders gezegd: ik ondersteun mensen die herstellende zijn van een burn-out om terug goesting te krijgen in werk. Of dit nu terugkeren is naar jouw huidige job of op zoek gaan is naar een nieuw avontuur. Samen kijken we naar wat jij wil en wat er bij jou past. Zodat je vol zelfvertrouwen opnieuw kan beginnen.

Falen is onvermijdelijk, opternieft beginnen is een keuze!

Wie ben ik?

Het gezicht achter opternieft.

Als ik mijn verhaal in een paar woorden mag samenvatten: scheiding, faillissement, burn-out. Maar ook: vertrouwen, groeien en opnieuw beginnen. Voor mij draait alles rond evenwicht en connectie.

Als coach werken betekent voor mij ook constant groeien dus ik zet zwaar in op zelfontplooiing. Naast een stevige portie levenservaring heb ik ook opleidingen tot coach, life coach en loopbaancoach gevolgd.

Ik woon samen met mijn vriend en 6 katten in Antwerpen. Als introvert en hsp neem ik veel tijd voor mezelf om op te laden. Wandelen in de natuur en yoga houden me gegrond. Ik geniet van schoonheid en zoek deze in alles om me heen.

En nu ben ik natuurlijk kei nieuwgierig naar jou en wat jou hier op deze website heeft gebracht. Vertel het me gerust via de contactpagina of Instagram - helemaal vrijblijvend uiteraard.​

Liefs, Annick

foto: Wim Hilven

www.hilven.com

IMG_7361.jpg

Werkwijze

Hoe werk ik?

 

Online! Als je de nodige privacy kan voorzien en ervoor kan zorgen dat je gedurende de sessie niet gestoord wordt, dan heeft online coaching mijns inziens enkel voordelen. We hoeven ons allebei niet te verplaatsen (goed voor het milieu!) en we kunnen in onze eigen bubbel blijven (corona-proof). Daarnaast heb ik zelf als ‘klant’ ook ervaren dat het veel veiliger voelt om vanuit mijn eigen ruimte deel te nemen aan therapie en coaching.

 

Ik werk op basis van individuele trajecten, een gemiddeld traject bestaat uit vier tot acht sessies van één tot anderhalf uur. Aangezien een eerste sessie vaak meer vragen dan antwoorden oproept doe ik geen losse sessies. Het geeft jou als coachee ook meer houvast om te starten met een traject zodat je ankerpunten hebt doorheen het proces. Tijdens de eerste sessie bespreken we samen met hoeveel sessies je zou willen starten en of dit realistisch is. Het traject inkorten of uitbreiden wanneer dit nodig blijkt is uiteraard altijd mogelijk.

 

Hoe ziet dat eruit, zo’n traject?

 

Hoewel ieder traject persoonlijk en op maat opgesteld wordt, kan je toch een paar grote lijnen trekken:

  • kennismaking en onder woorden brengen van de concrete coachingsvraag: klikt het tussen ons, voel jij je op je gemak bij mij en waar wil jij een antwoord op vinden?

  • mindset: wat betekent werk voor jou? hoe ziet jouw loopbaan eruit en wat zijn jouw verwachtingen naar werk toe?

  • wat zijn jouw talenten en hoe kan je deze inzetten op het werk? wat voor soort werk past het beste bij jouw talenten en interesses?

  • hoe kan je wat je hebt geleerd in dit traject vertalen naar een actieplan dat antwoord geeft op jouw specifieke coachingsvraag?

Dit hele proces wordt doorgaans gespreid over vier tot acht sessies.

 

Investering:

 

75 euro per uur.

Betalen kan via overschrijving tot drie dagen voor de dag van de sessie of aan het einde van de sessie via payconiq.

Een sessie annuleren kan kosteloos voor de start van de afspraak. Wanneer er niet tijdig wordt verwittigd dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

RECENSIES

"Annick als coach is een goede keuze: ze luistert echt en stelt gericht vragen om tot de kern van het probleem te komen. Door haar aanpak vergat ik al snel de online-omgeving en had ik het gevoel een echt gesprek zonder digitale obstakels te voeren. Bedankt om zo geduldig te zijn, Annick."

"Tot voor kort wist ik niet goed wat te doen met mijn carrière keuze. Echt een idee kwam er maar niet,.. na een heel aangenaam en open gesprek. Heeft Annick mijn ogen toch laten openhaan dat het toch anders kan. Dat er andere perspectieven zijn,.... met als gevolg dat ik carrière gericht een andere weg ben ingegaan met het juiste duwtje in de rug. Nog geen moment spijt van gehad. Daarvoor nen dikke merci Annick."

"Annick is iemand die luistert naar je verhaal, zonder een oordeel te vellen. Ze laat je nadenken over situaties, zodat je volgende keer niet in dezelfde val van jezelf trapt. Mede hierdoor ben ik als persoon gegroeid."

"Annick heeft een luisterend oor en weet enorm goed te spiegelen. Met de juiste vragen zet ze je aan het denken waardoor je zelf tot diepere inzichten en verbanden komt en hiermee aan de slag kan. een heel fijne en persoonlijke aanpak gegarandeerd!"