top of page

Gratis gids zelfzorg in 5 stappen

Voor jezelf kunnen zorgen. Het is een basisvaardigheid. Naast praten en stappen is het misschien wel de belangrijkste vaardigheid die een mens kan ontwikkelen. En toch is het iets waar jammer genoeg heel weinig aandacht aan wordt besteed. Het is zo één van die dingen waarvan je wel weet dat je het zou moeten doen, maar vaak onderaan je prioriteitenlijstje terecht komt en als eerste wordt gedropt wanneer je het druk hebt (lees: altijd.)

Mockup Zelfzorg in 5 stappen.png

Als je ook problemen hebt met grenzen stellen, people pleasen, perfectionisme, faalangst, uitstelgedrag, burn-out, emotionele rollercoaster, psychosomatische klachten, neerslachtigheid, gevoel van geleefd te worden,... Dan is deze digitale gids een goede eerste stap naar een vrijer en gelukkiger leven.

In deze GRATIS digitale zelfzorggids vertel ik je hoe je in 5 stappen de basis legt voor een goede zelfzorgroutine. Daarnaast geef ik je ook voorbeelden én templates waarmee je gemakkelijk zelf aan de slag kan!

Ik heb deze gids samengesteld op basis van mijn ervaringen als burn-out en zelfzorgcoach in 1 op 1 trajecten en groepstrajecten en wetenschappelijk onderzoek.

De belangrijkste voordelen van zelfzorg op een rijtje:

  • Door aan zelfzorg te doen leer je je emoties te reguleren en je energie te managen. Hierdoor ontwikkel je veerkracht en draagkracht voor de uitdagingen van het leven.

  • Als je het toelaat geeft zelfzorg ook richting en zin aan je leven. Door goed voor jezelf te zorgen nemen ook je zelfvertrouwen, zelfwaarde en zelfliefde toe.

  • En last but not least: door goed voor jezelf te zorgen kan je beter voor anderen zorgen. En zo heb ik al meteen de grootste blokkade voor je weggenomen: zelfzorg is NIET egoïstisch, integendeel zelfs!

  • Bonus: door aan zelfzorg te doen wordt je productiever én efficiënter omdat je meer focus en energie krijgt.

Wil jij ook meer energie en focus zodat jij jouw droomleven kan creëren zonder op te branden?

Laat dan hier jouw gegevens achter zodat ik je de gratis gids zelfzorg kan toesturen! 

Check zeker ook je spam-folder!

Je ontvangt de pdf zodadelijk via email. Check zeker ook je spam folder!

bottom of page