top of page

Gratis webinar

Op maandag 4 juli om 19u30 geef ik een gratis webinar over (ochtend)rituelen, gewoontes, intenties zetten en doelen bereiken. Want we zitten alweer in de helft van het kalenderjaar en aan het begin van de zomer. Een goed moment om te reflecteren over waar je nu staat, waar je naar toe wil en hoe je dit het best kan aanpakken.

Er is geen opname voorzien, deze komt er als extra bonus bij voor wie zich inschrijft voor de opternieft summer school. Want zo'n webinar met tips en inzichten dat is allemaal goed en wel. Maar het ook effectief doen, daar wringt vaak het schoentje. Vanaf 11 juli ga ik zes weken lang met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat je de dingen doet waarvan je weet dat je ze zou moeten doen maar waar je nooit toe komt. En dan heb ik het dus over zelfzorg hé, niet de meterslange to do-lijst.

En nu weet je ook meteen dat ik op het einde van dit webinar nog een laatste keer de summer school zal promoten, mét korting want vanaf 6 juli is het volle pot. En ook al heb je geen interesse in de summer school, je bent natuurlijk van harte welkom om het webinar mee te volgen. Je kan er maar iets uit meenemen eh ;)

annick op het strand
Wil jij ook leren hoe je de maan kan inzetten in het creëren van jouw droomleven? Schrijf je dan nu in!
Wauw, kei goe dat je bent ingeschreven voor de webinar! Je ontvangt zodadelijk een mailtje met alvast wat meer uitleg. Check zeker ook je spam folder!
bottom of page