top of page
opternieft (3).png

de inschrijvingen voor de eerste editie van het opternieft groepstraject zijn afgesloten.

reviews 7.png
reviews 6.png
reviews 11.png

het opternieft traject

Van opgebrand naar opnieuw goesting in het leven!

Schrijf je nu in voor dit programma van 3 maanden met online video's, wekelijkse coaching in groep en elke maand een 1-op-1 coaching.

Toen mijn psychologe twee jaar geleden vroeg wanneer het de laatste keer was dat ik me nog echt op mijn gemak voelde, dat ik me goed en uitgerust voelde, barstte ik in tranen uit. Omdat ik op dat moment me gewoon echt niet meer kon herinneren wanneer ik me niet leeg en kwetsbaar voelde.

Mijn hele leven had ik het gevoel dat er iets mis was met mij. Ik kreeg vaak de opmerking dat ik te gevoelig was, en te emotioneel. Op heel jonge leeftijd begon ik me al aan te passen en vooral te letten op wat andere mensen dachten. Zo kon ik me daaraan aanpassen. Want ik had al heel vroeg geleerd dat ik het pas verdiende om graag gezien te worden als ik was hoe andere mensen vonden dat ik moest zijn. Ja, een echte people pleaser.

En hoe hard ik ook mijn best deed, het was nooit goed genoeg. Niet voor anderen, en dus ook niet voor mezelf. Dus ik bleef maar gaan. En gaan. Tot ik gewoon echt niet meer kon. Mijn burn-out dwong me om stil te staan. En op dat moment koos ik ervoor om niet langer weg te vluchten van wat ik jarenlang probeerde te onderdrukken, namelijk wie ik echt ben.

Achteraf gezien is die burn-out het beste dat me is overkomen. Omdat ik hierdoor heb beslist om resoluut voor mezelf te kiezen. Maar als het even kan, dan hoop ik dat jij die keuze net wat vroeger maakt zodat het voor jou niet zover hoeft te komen. En als je net als ik toch bent blijven gaan tot het niet meer ging, dan ben ik er voor je om je te helpen opnieuw te beginnen.

Ben je nog niet helemaal zeker? Of wil je gewoon zeker weten dat dit traject is wat jij nodig hebt? Je kan een gratis kennismakingsgesprek boeken waarin je al je vragen kan stellen en mij wat beter kan leren kennen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend!

Heb jij ook het gevoel dat...

je niet snel genoeg hersteld of te snel/te veel last hebt van stress?

je wil herstellen of sterker worden maar dat je niet weet hoe?

wat je ook doet, het nooit goed genoeg is? dat jij nooit goed genoeg bent?

hoeveel je ook piekert, je nooit tot een oplossing komt?

hoeveel me-time je ook plant, je nooit helemaal uitgerust bent?

het voor anderen allemaal zoveel gemakkelijker lijkt te gaan?

En wil jij ook...

minder piekeren?

rust krijgen?

controle krijgen over jouw leven?

eindelijk weten wat je wil?

jezelf goed genoeg voelen?

 

meer zelfvertrouwen krijgen?

sterker zijn?

goed voor jezelf kunnen zorgen op een manier die ook goed is voor jouw omgeving?

Dan is het opternieft traject wat jij nodig hebt!

In het opternieft traject leer je hoe jij opnieuw de baas wordt van jouw eigen leven.

Het traject geeft je een concreet kader waarbinnen je op een veilige manier op ontdekking kan gaan naar wie jij bent. Je krijgt praktische tools aangereikt, veel achtergrondinformatie maar ook persoonlijke ondersteuning. We vertrekken vanuit een holistische aanpak waarbij er ruimte is voor lichaam, geest en spiritualiteit en benaderen dit met een multidisciplinaire aanpak. Hierdoor bouw je meer zelfvertrouwen en meer veerkracht op en sta je sterker in het leven.

het opternieft traject digital.png
Hoe het werkt:

Het opternieft traject bestaat uit een programma van 6 online videomodules, groepscoaching en individuele coaching, en dit gedurende 3 maanden.

De videomodules worden om de 2 weken vrijgegeven. Dit gebeurt via een online leerplatform. Er is elke week op vrijdagmiddag een online coaching in groep van 1 uur (van 12u tot 13u.) Deze wordt opgenomen en kan later in replay worden herbekeken door de deelnemers van het traject. Daarnaast zijn er ook 3 individuele gesprekken (begin, midden en einde van het traject) van telkens 1 uur voorzien. Deze gaan door op afspraak.

Wat jij krijgt:

Na afloop van het traject blijf je toegang houden tot de online video's en bijhorende opdrachten en bonussen, en ook alle updates die ik hier later aan toevoeg.

Je krijgt 3 maanden lang wekelijks een coaching in groep én 3 individuele coachingsessies verspreid over het hele traject.

Daarnaast krijg je ook ondersteuning van een groeiende warme community in een veilige online omgeving.

20210218_115855.jpg

Wat dit traject zo bijzonder maakt? Ik vertrek vanuit een holistische benadering, dat wil zeggen dat in dit traject evengoed aandacht wordt gegeven aan de lichamelijke en spirituele kanten van herstel als aan het mentale aspect. Er is een constante wisselwerking tussen deze 3 dimensies en wanneer je hier meer inzicht in krijgt, wordt het leven net iets gemakkelijker.

Het traject is opgebouwd als een ondersteuning voor een herstel- en transformatieproces: we beginnen bij het opnieuw tot rust brengen van lichaam en geest (module 1 & 2.) Daarna gaan we samen op zoek naar inzichten om zo kracht op te bouwen (module 3 & 4.) De laatste fase is leren om daadwerkelijk in je kracht te gaan staan en durven om jouw plaats in deze wereld in te nemen (module 5 & 6.)

de modules
op de IGtv van opternieft vind je voor elke module een korte video met meer uitleg!

HOT module 1
module 2.png
HOT module 3
HOT module 4
HOT module 5
HOT module 6

veelgestelde vragen

Hoe groot is de groep?

 

Het traject wordt gegeven in een kleine groep, dat wil zeggen dat ik maximum 10 mensen toe laat. Dit heeft verschillende redenen: zodat jij je nog comfortabel voelt om iets in de groep te delen tijdens de gesprekken maar ook zodat ik iedereen ook individueel goed kan opvolgen.

 

Ben je verplicht om actief deel te nemen aan de groepscalls?

 

Ik ga je nooit dwingen om actief deel te nemen. Alle groepsgesprekken worden opgenomen zodat je deze later kan bekijken. Handig wanneer je er eens niet bij kan zijn, wanneer vrijdag middag gewoon geen goed moment is voor je of wanneer je dit liever op je eigen tempo volgt. Echter: deelnemen heeft zeker een meerwaarde: het delen van ervaringen en eigen tips is super waardevol voor de andere deelnemers maar ook voor mij. Zo leer ik ook elke dag nog bij van mijn coachees waardoor ik weer een betere begeleiding kan geven. Je kan door de groepssessies live te volgen ook heel gemakkelijk vragen stellen wanneer iets niet duidelijk is of wanneer je ergens meer over wil weten. En als laatste: de groepssessies helpen je om het traject succesvol af te ronden: je hebt een wekelijkse stok achter de deur!

 

Waarom duurt het traject 3 maanden?

 

Laat ik eerlijk zijn: heel veel van de informatie in dit traject kan je ook elders vinden. Vaak ook nog zonder dat je er voor moet betalen (hallo Google!) Herstellen en groeien zijn echter processen die tijd vragen. Niet alleen tijd, maar ook een consequente inspanning. Mijn online opternieft traject zet in op beide: ik wil je enerzijds de ruimte geven om tijd zijn werk te laten doen maar anderzijds wil ik ook een kapstok en accountability bieden waar je op kan terugvallen wanneer het wat moeilijker gaat.

 

Waarom zijn er wekelijkse groepsgesprekken?

 

De wekelijkse groepscalls zijn enorm waardevol:

  • je krijgt zo een stok achter de deur

  • je kan je eigen ervaringen en tips delen maar ook leren van anderen

  • je geeft mij zo de kans om beter in te spelen op jouw noden doordat er in deze calls ook ruimte is om vragen te stellen en feedback te geven over het traject

  • het is een wekelijkse reminder dat je niet alleen bent: herstellen en groeien is een proces van ups en downs, maar je staat er niet alleen voor. We got you!

 

Hoe weet ik of dit traject geschikt is voor mij?

 

Sta je open voor persoonlijke groei? Heb je nood aan ondersteuning binnen je eigen herstelproces? Ben je het beu om altijd maar weer tegen dezelfde muren te botsen? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt en wil je meer zeggenschap over je leven? Een positief antwoord op 1 van deze vragen (of meerdere) is een goed teken! Twijfel je echter nog, over de inhoud of over praktische dingen? Boek een gratis kennismakingsgesprek! Dit verplicht je nergens toe, het is een safe space waar je gewoon je vragen kan stellen zonder dat je je gedwongen moet voelen om toch in te stappen. Meer nog, als ik vanuit mijn professionele ervaring voel dat dit geen goede match is, dan zal ik dat zeker ook zeggen!

HOT maand 1
HOT maand 2
HOT maand 3

de inschrijvingen voor de eerste editie van het opternieft groepstraject zijn afgesloten.

Het is de eerste keer dat ik het opternieft traject lanceer, maar hier kan je lezen wat anderen vonden van mijn webinar over energie. 
review Sarah.jpg
review Paulien.jpg
revieuw Loes.jpg
Wil jij ook...

eindelijk van dat gevoel af dat je niet goed genoeg bent? Wil je ook meer veerkracht en opnieuw kunnen vertrouwen in jezelf? Zodat je sterker staat en jouw leven opnieuw in de hand kan nemen?

Omdat dit de eerste keer is, lanceer ik dit programma aan 799 euro. In de toekomst zal dit programma enkel maar in waarde toenemen door dat ikzelf ook blijf leren en groeien. En aangezien je vanaf jouw inschrijving toegang houdt tot de videomodules van dit traject en ook de updates automatisch krijgt, is dit zeker de investering waard!

IMG_20210316_180008_554.jpg
Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
bottom of page