top of page

Je weet wat je zou moeten doen, maar je doet het niet.

Je hebt het gevoel dat je constant achter de feiten aanloopt, dat je wordt geleefd en dat de balans tussen werk en privé ver zoek is.

Je probeert aan zelfzorg te doen, maar je voelt ook wel dat een glaasje wijn 's avonds en af en toe een massage niet voldoende zijn. Als je überhaupt hier al toe komt en je niet te druk bezig bent met brandjes blussen.

Ik geloof dat het echt niet nodig is om je mentale en fysieke gezondheid op te offeren om je droomleven te realiseren of een succesvol leven te leiden. Want dat is wel wat ik zo vaak zie gebeuren: vrouwelijke ondernemers die kei hard gaan en knallen, tot ze opbranden en opgeven.

Met Opternieft is het mijn missie geworden om zoveel mogelijk vrouwen te tonen dat het anders kan. Dat je én je droomleven kan realiseren én goed voor jezelf kan zorgen. Dat het niet het ene of het andere hoeft te zijn.

In de LenteSchool ga je door 6 modules (verspreid over 6 weken) die je zullen leiden naar de kern van zelfzorg. Inspirerend én confronterend. Beide zijn nodig voor duurzame verandering. Persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap gaan hand in hand en dat is nu soms eenmaal ongemakkelijk. Maar dat is wel het geheim van een gelukkig leven gevuld met voldoening.

De LenteSchool leert je wat je eigenlijk al op school of thuis had moeten meekrijgen: de basis van zelfzorg en de kracht van gewoontes die je kan inzetten in het creëren van jouw droomleven.

Met de LenteSchool start de vierde editie van het Opternieft online traject waarbij er wordt gegaan naar de essentie van zelfzorg. De eerste vond plaats in de zomer van 2022 en ondertussen is deze telkens beter en waardevoller geworden.

 

Elke stuurde na het volgen van de Summer School deze mooie review. En onlangs stuurde ze me ook nog dit lieve berichtje!

We zijn nu bijna een jaar verder en nog steeds kijkt ze terug naar de Summer School als een kantelmoment in haar leven.

Elke dankbaar.jpg

De LenteSchool, dat is:

  • jezelf beter leren kennen

  • zodat je beter voor jezelf kan zorgen

  • waardoor je beter voor anderen kan zorgen én ook gemakkelijker je grenzen kan stellen

 

En ook:

  • leren om de kracht van gewoontes in te schakelen

  • door een ideale ochtendroutine te creëren

  • zodat je doorheen de dag meer tijd en rust ervaart

  • en met meer focus aan je droomleven kan werken

01

In de eerste module zullen we het hebben over waarom het zo belangrijk is om aan zelfzorg te werken en wat het kan opleveren. We zullen ook werken aan het visualiseren van jouw ideale ochtendroutine en het vaststellen van jouw doelen voor dit traject. Dit zal jou helpen om de motivatie vast te houden en je te richten op de dingen die er echt toe doen.

03

In de derde module behandelen we het mentale aspect van zelfzorg. We zullen onderzoeken hoe beperkende gedachten jouw groei kunnen belemmeren en hoe je deze gedachten kunt ombuigen met behulp van affirmaties. Dit zal je helpen om meer vertrouwen te hebben in jezelf en jouw doelen.

05

In de vijfde module richten we ons op het fysieke aspect van zelfzorg. We zullen werken aan bewust bewegen en hoe je hiermee jouw lichaam in balans kunt houden. Dit zal je helpen om meer energie te krijgen en je beter te voelen.

02

In de tweede module gaan we dieper in op de perfecte ochtendroutine en hoe je deze kunt aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften. Daarnaast leer je hoe journaling en het werken met trackers jou kan helpen om jouw voortgang bij te houden en bij te sturen waar nodig.

04

De vierde module richt zich op het emotionele aspect van zelfzorg. We gaan werken aan het aanspreken van jouw innerlijke kind en hoe je met meditatie jouw emoties kunt reguleren en meer rust in je leven kunt brengen. Dit zal je helpen om beter om te gaan met stress en je meer in balans te voelen.

06

In de zesde en laatste module zullen we kijken naar wat nu. Hoe kun je de gewoontes die je hebt opgebouwd tijdens dit traject in jouw dagelijks leven integreren en volhouden op de lange termijn? Samen zullen we een plan maken om ervoor te zorgen dat je de voordelen van zelfzorg kunt blijven ervaren en dat het een vast onderdeel wordt van jouw leven.

Sandra volgde de summerschool. En ondertussen delen we ook de liefde voor wandelen als een manier om goed voor jezelf te zorgen.


bonussen

geldig op 17 en 18 april 2023

01

Webinar Manifesteren

Hoe kan je jouw droomleven realiseren door juist minder hard te trekken?

Je ontvangt:
Een video-opname, een mp3 met begeleide meditatie/ visualisatie en een digitaal werkboek.

02

Mini Maan Mailing

Hoe kan je aan zelfzorg doen en ondernemen door gebruik te maken van de maancyclus en je vrouwelijke cyclus?

Je ontvangt:
10 mails verspreid over 1 maancyclus met daarin filmpjes, tips en uitleg over de maan en de vrouwelijke vruchtbaarheidscyclus.

03

Webinar Stress- en Energiemanagement

Het zit niet allemaal 'tussen je oren' - door een beter begrip van de biologische processen in je lichaam kan je nog beter voor jezelf zorgen. Zo leer je bijvoorbeeld dat stress juist heel goed is. Of heb je het gevoel van altijd 'aan' te staan? In deze webinar leg ik uit waarom dat is en hoe je die schakelaar kan overhalen.

Je ontvangt:
Een video-opnamen, een mp3 met begeleide meditatie en een digitaal werkboek.


korting

Op 17 en 18 april 2023 ontvang je ook nog eens 50 euro korting (ongeacht welke formule je kiest, en ook als je kiest om gespreid te betalen!)

LS mockup 2_edited.png

De LenteSchool is een update van de summerschool. Anne was 1 van de 8 vrouwen die deze zomer deelnamen aan het groepstraject. Ondertussen heeft ze zelf al verschillende workshops gegeven en lanceert ze binnenkort haar eigen groepstraject!

bottom of page