IMG_20210316_180008_554.jpg

Hallo

Mijn naam is Annick en met opternieft help ik je gaan van burn-out naar bossbabe. Ontdek hoe jij terug in je eigen kracht kan gaan staan: als jouw coach is het mijn missie om samen met jou duidelijke doelen te stellen en deze ook effectief te bereiken. Hier lees je waarom ik je daar het beste mee kan helpen...

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn opternieft verhaal

Ok, ik weet dat je normaal op een 'over mij'-pagina hoort te schrijven over die ene grote passie waardoor je doet wat je doet. Maar zo is het niet bij mij. Ik heb vele passies en interesses, en dat heeft geleid tot een heel boeiend en gevarieerd carrièrepad. Zo heb ik ondertussen al verschillende opleidingen en jobs gedaan: master in de archeologie, master in de geschiedenis, archeoloog, kapper, hair & makeup artist, een eigen kledingwinkel (fysiek & webshop), data scientist. En nu ben ik dus coach en studeer ik psychologie aan de VUB.

Het najagen van al deze verschillende dromen heeft ook wel een tol geëist: in 2019 kwam ik thuis te zitten met burn-out. Ik moest leren om als hoogsensitief en hoogbegaafd persoon mijn passie te kanaliseren en mijn eigen grenzen te bewaken. Na al die keren opnieuw beginnen in opleidingen en jobs, moest ik nu leren om opnieuw te beginnen in het leven. Maar het goede nieuws is: als er iets is waar ik goed in ben, dan is het wel in het opnieuw beginnen. :)

Ondertussen heb ik zelf al tientallen mensen geholpen die uit een burn-out komen en op dat punt staan dat ze gaan kijken naar wat ze nu echt van het leven willen. En het is mijn missie om ook jou te helpen gaan van burn-out naar bossbabe. Of dit nu gaat over persoonlijk leiderschap of een eigen zaak: I got you! Met beide heb ik ondertussen al enkele jaren ervaring ;)

Helpen om jouw dromen waar te maken, dat is wat ik graag doe. Maar dan wel op een duurzame manier: vanuit je eigen kracht en met respect voor je eigen grenzen. Boek nu geheel vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek in om te zien of het klikt tussen ons en hoe we samen kunnen werken.

Contacteer mij

Aarzel zeker niet om contact op te nemen - ik bijt niet ;)