top of page

Hallo

Ondernemen zonder op te branden? Dat kan!  Ik geloof oprecht dat het mogelijk is om je droomleven te creëren en een succesvolle ondernemer te worden zonder dat je jezelf daarbij kapot werkt. 

 

Ik zie het zo vaak: prachtige vrouwen die vanuit een passie kei hard knallen... om dan helemaal opgebrand noodgedwongen te moeten stoppen of pauzeren. Die "hussle" cultuur is alles behalve duurzaam. Zo wil je toch niet je hele leven leiden? Daarvoor ben je toch niet zelfstandige geworden?

Het is mijn missie om je te motiveren en inspireren, en te tonen hoe je vanuit je eigen kracht je leven en je zaak vorm kan geven. Simpelweg door in te zetten op zelfzorg. Simpel, maar niet gemakkelijk. Want eigenlijk weet je al wel dat je aan zelfzorg zou moeten doen, maar je doet het niet.

De voorbije twee jaar heb ik met Opternieft een uniek traject ontwikkelt, gebaseerd op een combinatie van wetenschappelijk onderzoek, praktijkervaring en persoonlijke inzichten. Met als doel om jou te helpen om opnieuw te beginnen. Om jou de tools in handen te geven om je droomleven te realiseren. Om in je eigen kracht te gaan staan en met zelfliefde en zelfvertrouwen jouw eigen missie uit te voeren, elke dag opnieuw.

Het volgende zelfzorg traject start in de lente. Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief!

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Helpen om jouw dromen waar te maken, dat is wat ik graag doe. Maar dan wel op een duurzame manier: vanuit je eigen kracht en met respect voor je eigen grenzen. 

Mijn opternieft verhaal

Ok, ik weet dat je normaal op een 'over mij'-pagina hoort te schrijven over die ene grote passie waardoor je doet wat je doet. Maar zo is het niet bij mij. Ik heb vele passies en interesses, en dat heeft geleid tot een heel boeiend en gevarieerd carrièrepad. Zo heb ik ondertussen al verschillende opleidingen en jobs gedaan: master in de archeologie, master in de geschiedenis, archeoloog, kapper, hair & makeup artist, een eigen kledingwinkel (fysiek & webshop), data scientist. En nu ben ik dus coach en studeer ik psychologie aan de VUB.

Het najagen van al deze verschillende dromen heeft ook wel een tol geëist: in 2019 kwam ik thuis te zitten met burn-out. Ik moest leren om als hoogsensitief en hoogbegaafd persoon mijn passie te kanaliseren en mijn eigen grenzen te bewaken. Na al die keren opnieuw beginnen in opleidingen en jobs, moest ik nu leren om opnieuw te beginnen in het leven. Maar het goede nieuws is: als er iets is waar ik goed in ben, dan is het wel in het opnieuw beginnen. :)

Ondertussen heb ik zelf al tientallen mensen geholpen die uit een burn-out komen en op dat punt staan dat ze gaan kijken naar wat ze nu echt van het leven willen. En het is mijn missie om ook jou te helpen gaan van burn-out naar bossbabe. Of dit nu gaat over persoonlijk leiderschap of een eigen zaak: I got you! Met beide heb ik ondertussen al enkele jaren ervaring ;)

Helpen om jouw dromen waar te maken, dat is wat ik graag doe. Maar dan wel op een duurzame manier: vanuit je eigen kracht en met respect voor je eigen grenzen. 

Opleidingen

Ik heb 2 masters: eentje in Archeologie en eentje in Geschiedenis. Officieel horen deze bij de faculteit Letteren en Wijsbegeerte, ik noem het mijn historische menswetenschappendiploma's :)

Laten we zeggen dat ik een eeuwige student ben en me graag laat leiden door mijn interesses. En deze durven nogal eclectisch te zijn. Zo heb ik bijvoorbeeld ook een kappersopleiding gevolgd en heb ik het getuigschrift schoonheidsspecialist.

Ik heb ook een tijdje een eigen kledingwinkel gehad en daarna heb ik me omgevormd tot data scientist via Cevora. In mijn functie als data analist bij PwC heb ik verschillende trainingen gevolgd van Google, Microsoft en enkele andere grote spelers.

Waarom vermeld ik al deze dingen vooraleer ik verder ga met de psychologische en coaching trainingen? Omdat ik geloof dat AL mijn ervaringen bijdragen tot wie ik nu ben. Mijn atypische en gevarieerde achtergrond zorgt ervoor dat ik heel veel begrip heb over verschillende achtergronden en sectoren. Maar ik geloof ook dat ervaring alleen niet voldoende is om mensen te ondersteunen in hun eigen processen. Daarom school ik me ook constant bij:

Basisopleiding coach bij Centrum Open Mind - basisvaardigheden als coach

Training tot jobcoach via Syntra, gegeven door Peggy Poppe

In-house vorming als coach bij Medisch Centrum Ternat

Verschillende vakken aan de VUB, waaronder: Klinische psychiatrie, Sociale psychologie, Ontwikkelingspsychologie, Psychopathologie van kinderen en adolescenten.

Online trainingen:

The science of wellbeing - Yale

The science of happiness - Berkeley

Managing happiness - Harvard

Contacteer mij

Aarzel zeker niet om contact op te nemen - ik bijt niet ;)

bottom of page