top of page

opternieft niefjaar!

Moet je wachten op het nieuwe jaar om je droomleven te creëren? Natuurlijk niet! Ik geloof dat je eender wanneer opnieuw kan beginnen. Daarom heb ik Opternieft ook zo genoemd! Maar ik geloof ook in energie. En in het begin van de winter, rond de langste nacht van het jaar (Yule), is het perfecte moment om te gaan visualiseren wat voor leven jij nu écht wil. De energie nodigt uit om inwaarts te keren en om aan zelfreflectie te doen. En deze energie wordt nog versterkt door de nieuwe maan ( op 23 december.) Dus waarom geen gebruik maken van deze extra energie van de natuur om je intenties helder te krijgen en om doelen te gaan stellen die in lijn liggen met wie jij bent en wat jij wil.

Ontdek hoe je die automatische piloot kan uitschakelen en je droomleven kan creëren door de juiste doelen te stellen.

In de pdf "Opternieft Niefjaar"vertel ik je hoe je 2023 kan 'ownen' in 6 simpele stappen. 

Check zeker ook je spam-folder!

Je ontvangt de pdf zodadelijk via email. Check zeker ook je spam folder!

disclaimer

Er is niets mis met jou. En je moet niet meer of beter zijn of doen. Of zoals Darcy in Bridget Jones's Diary zegt: "I like you very much, just as you are."
just as you are.gif

waarom dan deze pdf?

Omdat je zowel tevreden kan zijn met waar je staat in het leven én ook dromen kan hebben. En deze dromen kunnen waarheid worden, maar daar hebben ze hulp bij nodig.
Of misschien ben je wel helemaal niet tevreden, ben je het beu dat er maar niets lijkt te veranderen? Dan kan ik jou helpen om actie te ondernemen.

Wil je weten hoe?


Schrijf je in voor de winter workshop WAAROM of zet je op de wachtlijst voor de winterschool.
Meer info over de workshop vind je hier.
Meer info over de winterschool vind je hier.
bottom of page