top of page

de opternieft
winterschool

De wachtlijst voor de winterschool 2023 is gesloten.

 

De winterschool is een bewezen manier om als ondernemer een sterke mindset, focus en energie op te bouwen, zodat jij duurzaam kan ondernemen zonder (opnieuw) een burn-out te krijgen, door in te zetten op zelfzorg en ochtendroutines.

De wachtlijst sluit op 31/12/22. Enkel wanneer je op de wachtlijst staat krijg je:

 • als eerste kans om in te schrijven (plaatsen zijn beperkt)

 • 50 euro korting

 • 3 bonus workshops

De winterschool start op 12 januari.

PS: ik deed net een Live op Instagram om meer te vertellen over wat je mag verwachten in de winterschool - en wat de bonussen voor de wachtlijst zijn! Klik hier om de IG Live van vrijdag 30/12 te bekijken.

Elke dankbaar.jpg

Elke stuurde na het volgen van de summerschool deze mooie review. En onlangs stuurde ze me ook nog dit lieve berichtje!

Psst... een wijntje op het einde van de dag is GEEN zelfzorg!

Of je nu aan het begin van je ondernemersreis staat, of je bent al een eindje op weg, de waarheid is:

Zelfs wanneer je iets graag en met passie doet, kan je burn-out krijgen.

Ik zie zoveel vrouwen kei hard gaan voor hun dromen, om dan helemaal op te branden nog voor ze hun doelen hebben bereikt.

En misschien heb je al wel eerder met die grens van burn-out geflirt, of ben je er zelfs los over gegaan (zoals ik.)

Door angst om te falen, of opnieuw in dat zwarte gat van burn-out te vallen, ga je dan maar extra inzetten op opleidingen binnen je expertise en cursussen over hoe je beter kan ondernemen. En je verliest daarbij jouw allerbelangrijkste asset: JIJZELF. Het groeien van jouw bedrijf en het creëren van je droomleven staan of vallen met hoe goed jij voor jezelf zorgt.

Laten we eerlijk zijn: eigenlijk weet je dat al wel. En je weet wat je zou moeten doen. Maar je doet het niet. Je staat jezelf in de weg.

Als dit herkenbaar is, dan is de winterschool het traject dat jij nodig hebt om met focus en energie jouw droomleven te creëren.

Ben jij klaar om resoluut voor jezelf te kiezen dit jaar?

Sandra volgde de summerschool. En ondertussen delen we ook de liefde voor wandelen als een manier om goed voor jezelf te zorgen.

Op het einde van de winterschool

01

is jouw WAAROM weer helemaal helder

Niet enkel jouw waarom van jouw zaak maar ook jouw grote waarom van het leven. Dit helpt je om gemotiveerd te blijven.

02

heb je een duidelijke WAT voor ogen

Zo weet je heel goed wat WEL en wat NIET gaat helpen om je droomleven te creëren. Je kan beter je grenzen herkennen en aangeven naar je omgeving en je hebt meer focus.

03

weet je HOE je het moet doen

Weten waarom je iets doet en wat je gaat doen is niet voldoende. Je moet het ook effectief gaan DOEN. Tijdens de winterschool leer je hoe je het kan doen, en hoe je het na de winterschool kan volhouden.

04

besef je dat je WIE het belangrijkste is 

Het is niet omdat je het alleen kan doen, dat je het ook alleen moet doen. Alleen ga je misschien wel sneller, maar samen kom je verder.

Maar misschien is het allerbelangrijkste wel...

 

De winterschool geeft je de basis, de fundamenten, waarop jij niet enkel je business maar ook je droomleven kan bouwen. Investeren in jezelf is de gift that keeps on giving: je leert vaardigheden, tools en strategieën die je doorheen heel je leven kan toepassen op alle gebieden: werk, relaties, gezondheid, financiën, spiritualiteit,...

De winterschool transformeert jouw hele leven.

De winterschool is een update van de summerschool. Anne was 1 van de 8 vrouwen die deze zomer deelnamen aan het groepstraject. Ondertussen heeft ze zelf al verschillende workshops gegeven en lanceert ze nu haar eigen groepstraject!

Wat zit er in de winterschool?

verspreid over 8 onlive groepsessies en thuisopdrachten

Alles is energie. En energie kan je op verschillende manieren waarnemen.

Zo kan je bijvoorbeeld mentaal helemaal op zijn maar fysiek nog wel een marathon lopen.

Hoe zorg je ervoor dat je genoeg energie hebt om te doen wat je wil (en moet) doen?

Na de winterschool weet jij heel goed op welke gewoontes je kan inzetten om met meer focus en energie je droomleven te creëren.

Zelfzorg en ochtendroutines zijn tools waarmee jij het leven creëert dat JIJ wil.

We graven dieper in de toolbox en kijken wat je nog allemaal kan gebruiken om je te ondersteunen.

Remember: een tool is niet het doel. We verliezen nooit onze intenties uit het oog!

waarom

Begin met het einde: waar wil je naartoe: in je zaak én in je leven?

Wat is jouw intentie?

Dit is jouw kompas, en jouw motivatie.

Daarnaast gaan we ook  dieper in op de vraag waarom jij doet wat je doet: Waarom denk, voel en doe je bepaalde  dingen?

 

Eens je dit begrijpt, weet je ook beter wat je nodig hebt.

energie

toolbox

Tot 31 januari kan je inschrijven op de WACHTLIJST!

 

Door je vrijblijvend op de wachtlijst te zetten kan je gebruik maken van volgende voordelen:

voordelen wachtlijst

first.png

first come,
first served

Sta je op de wachtlijst dan kan je al een dag eerder inschrijven: op 1 januari. Vanaf 2 januari kan iedereen inschrijven totdat de groep volzet is.

Om de veiligheid te bewaren en om een persoonlijke begeleiding binnen en buiten de sessies te kunnen garanderen kies ik ervoor om de grootte van de groep te beperken.

Dus ben je overtuigd en wil je zeker meedoen, zet je dan op de wachtlijst. Dan ontvang je op 1 januari een mail om je in te schrijven en ben je er zeker bij!

procent.png

inschrijven met korting

Wanneer je op de wachtlijst staat kan je tussen 1  en 6 januari inschrijven met 50 euro korting. Je betaalt dan 249 euro in plaats van 299 euro. Ook met korting kan je kiezen voor een gespreide betaling.

Dit is hoe dan ook de laatste keer dat ik dit traject aan deze prijzen aanbied. Dus grijp nu je kans!

Struikel je over de prijs? Dat begrijp ik. Het is moeilijk om echt in jezelf te investeren. Dat kan best wel eng zijn. Stel jezelf eens de vraag: waarom is het moeilijk om voor jezelf te kiezen? En wie zou je zijn als je WEL keihard voor jezelf zou kiezen dit jaar?

present.png

3 bonus workshops

Door je in te schrijven op de wachtlijst kan je tijdens de winterschool ook deelnemen aan 2 extra live workshops en ontvang je 1 opgenomen workshop: 

 • live workshop zelfzorg met de maan: hoe je de maan kan inzetten als tool om aan zelfzorg te doen

 • live workshop contact maken met je innerlijk kind en jezelf graag leren zien

 • opname workshop bewust bewegen: een opname van de summerschool waarin Fantina van Fantiflow je meeneemt in een rustige yoga flow.

De winterschool héél kort samengevat: 

 • online live groepstraject (geen videocursus, alles wordt online live gegeven)

 • start 12 januari

 • 8 wekelijkse groepscalls via zoom (op donderdag van 11u45 tot 13u15)

 • combinatie van denk- en voeloefeningen

 • gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en waar ook ruimte is voor spiritualiteit

 • prijs zonder kortingen: 299 euro

 • schrijf je vrijblijvend in op de wachtlijst om als eerste meer info te ontvangen

Ben je verplicht om actief deel te nemen aan de groepscalls?

 

Ik ga je nooit dwingen om actief deel te nemen. Alle groepsgesprekken worden opgenomen zodat je deze later kan bekijken. Handig wanneer je er eens niet bij kan zijn of wanneer je dit liever op je eigen tempo volgt. Echter: deelnemen heeft zeker een meerwaarde: het delen van ervaringen en eigen tips is super waardevol voor de andere deelnemers maar ook voor mij. Zo leer ik ook elke dag nog bij van mijn coachees waardoor ik weer een betere begeleiding kan geven. Je kan door de groepssessies live te volgen ook heel gemakkelijk vragen stellen wanneer iets niet duidelijk is of wanneer je ergens meer over wil weten. En als laatste: de groepssessies helpen je om de summer school succesvol af te ronden: je hebt een wekelijkse stok achter de deur!

Is de prijs inclusief BTW?​

Yup. Het is 299 euro, punt. Daar zit BTW mee inbegrepen. Heb je een factuur nodig met jouw BTW nummer? Stuur me dan een mailtje. Want jawel, 't is nog allemaal old school hier in de summer school: ik doe voorlopig nog veel zelf.

 

Kan ik in gespreid (in delen) betalen?

Yes! Zelf heb ik ook al verschillende programma's in delen betaald omdat het me gewoon wat meer ademruimte geeft. Je kan gewoon via de website boeken en dan kies je bij betaling gewoon "offline betalen". Dan krijg je een mailtje met daarin een link waarin je jouw voorkeuren kan aangeven. Zo krijg je dan maandelijks (telkens op de 12e) een factuur en schrijf je het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur over.

Is de winterschool enkel voor ondernemers?

Kort antwoord: nee. Wat ik wel heb gemerkt is dat het voorbije jaar steeds meer ondernemers hun weg vinden naar mij. Waardoor ik ondertussen ook veel ervaring heb in het ondersteunen van zelfstandigen. Dat ik zelf ook ondernemer ben helpt natuurlijk. Daarnaast focus ik mij in mijn coaching enorm op persoonlijk leiderschap. Dat is een mindset, een attitude met dezelfde skills of vaardigheden die je kan inzetten zowel als zelfstandige als werknemer. Zelfzorg is immers niet iets dat zich beperkt tot 1 bepaalde sfeer. De principes van zelfzorg kan je in heel je leven toepassen.

Hoe weet ik of de winterschool geschikt is voor mij?

 

Alleen jij kan zeggen of het uw ding is natuurlijk. En dat ga je pas kunnen wanneer je het probeert. Maar boek gerust een gratis kennismakingsgesprek via de website. Dit verplicht je nergens toe, het is een safe space waar je gewoon je vragen kan stellen zonder dat je je gedwongen moet voelen om toch in te stappen. Meer nog, als ik vanuit mijn professionele ervaring voel dat dit geen goede match is, dan zal ik dat zeker ook zeggen!

bottom of page