top of page

de opternieft winterschool

De winterschool is een bewezen manier om een sterke mindset, focus en energie op te bouwen, zodat jij op een duurzame manier jouw droomleven kan creëren zonder (opnieuw) een burn-out te krijgen, door in te zetten op zelfzorg en ochtendroutines.

Halverwege 2022 kon ik met trots zeggen dat ik op enkele maanden tijd mijn omzet had verviervoudigd. Maar terwijl de cijfers omhoog gingen, ging mijn mentale gezondheid rechtevenredig omlaag. Hoe succesvoller ik werd, hoe minder ik aan zelfzorg deed.

Ik besefte dat ik weer serieus met een burn-out aan het flirten was. Je kan je wel voorstellen dat ik eventjes heel kwaad op mezelf was: hoe kon ik nu zo stom zijn? Had ik mijn lesje nog niet geleerd na mijn burn-out in 2019? En wat voor een voorbeeld ben ik nu als zelfzorgcoach, dat ik er zelf zo slecht in ben? (jup, ik was best wel streng voor mezelf)

Gelukkig val je zelden zo diep als de eerste keer: ik had wel degelijk de nodige tools in handen om het ergste te voorkomen en ik wist wat ik moest doen: back to basics gaan. En om mezelf accountable te houden ben ik dit gaan delen met 8 prachtige vrouwen in de summer school, de voorganger van de winterschool. Dankzij mijn professionele kennis maar ook mijn persoonlijke ervaringen kon ik andere onderneemsters - en mezelf - ondersteunen om terug die zelfzorgroutine in handen te nemen en zo terug in onze kracht te gaan staan.

Met als gevolg dat 2022 alsnog een heel succesvol jaar werd, op ALLE vlakken. En dat is wat ik jou toewens: door in te zetten op jezelf kan je op een duurzame manier je droomleven creëren.

Elke dankbaar.jpg

Elke stuurde na het volgen van de summerschool deze mooie review. En onlangs stuurde ze me ook nog dit lieve berichtje!

Psst... een wijntje op het einde van de dag is GEEN zelfzorg!

Of je nu aan het begin van je ondernemersreis staat, of je bent al een eindje op weg, de waarheid is:

Zelfs wanneer je iets graag en met passie doet, kan je burn-out krijgen.

Ik zie zoveel vrouwen kei hard gaan voor hun dromen, om dan helemaal op te branden nog voor ze hun doelen hebben bereikt.

En misschien heb je al wel eerder met die grens van burn-out geflirt, of ben je er zelfs los over gegaan (zoals ik.)

Door angst om te falen, of opnieuw in dat zwarte gat van burn-out te vallen, ga je dan maar extra inzetten op opleidingen binnen je expertise en cursussen over hoe je beter kan ondernemen. En je verliest daarbij jouw allerbelangrijkste asset: JIJZELF. Het groeien van jouw bedrijf en het creëren van je droomleven staan of vallen met hoe goed jij voor jezelf zorgt.

Laten we eerlijk zijn: eigenlijk weet je dat al wel. En je weet wat je zou moeten doen. Maar je doet het niet. Je staat jezelf in de weg.

Als dit herkenbaar is, dan is de winterschool het traject dat jij nodig hebt om met focus en energie jouw droomleven te creëren.

Ben jij klaar om resoluut voor jezelf te kiezen dit jaar?