top of page

de opternieft
summer school

samen met opternieft de dingen doen waarvan je weet dat je ze zou moeten doen en ze toch niet doet...

Deze maand besefte ik dat mijn omzet op een half jaar tijd verviervoudigd is. Dat is als ondernemer natuurlijk kei goed gedaan. Maar daarnaast besefte ik ook dat de tijd die ik spendeerde aan wandelen en zelfzorg in dezelfde lijn gedaald is. En dat is niet ok.

Ik wil niet iemand zijn die financiële doelen haalt ten koste van haar fysieke en mentale gezondheid. Mijn gezondheid is niet iets dat pas aandacht krijgt wanneer het eigenlijk al te laat is. Been there, done that.

Dus om te vermijden dat ik opnieuw in burn-out terecht kom heb ik een plan bedacht: de opternieft summer school. Ik ga back to basics wat betreft zelfzorg, goede gewoontes en intenties stellen. En ik wil jou uitnodigen om mee te doen. Want alles staat of valt met een goede basis.

in de ardennen_edited.jpg
Wil je graag:
1. meer weten over de summerschool 
2. als eerste kunnen inschrijven
3. profiteren van korting én bonussen
Wauw, kei goe dat je bent ingeschreven op de mailinglijst van de summer school! Je ontvangt zodadelijk een mailtje met alvast wat meer uitleg. Check zeker ook je spam folder!

We gaan 6 weken lang elkaar motiveren en inspireren om goed voor jezelf te zorgen én de dingen te doen waarvan je weet dat je ze zou moeten doen maar die je niet doet.

Hoe gaan we dat doen?

De opternieft summer school is een online groepstraject van 6 weken: van 11 juli 2022 tot en met 20 augustus 2022.

 

Er zijn 6 coachingcalls in groep (duurtijd 1u)

(op maandag 11/07, 18/07, 25/07 en 01/08 telkens om 12u00 en op zaterdag 13/08 en 20/08 telkens om 9u)

 

Er zijn 6 workshops in groep (duurtijd 1u)

(op donderdag 14/07, 21/07, 28/07 en 04/08 telkens om 12u00 en op zaterdag 13/08 en 20/08 telkens om 10u)

 

Dit zijn dus in totaal 12 live sessies! Geen nood als je er niet kan bij zijn, al deze sessies worden opgenomen en kan je later opnieuw bekijken.

 

Waar andere cursussen en trajecten vertrekken van een op voorhand afgelijnde inhoud, wil ik het intuïtiever en meer organisch aanpakken. Met andere woorden: jij bepaalt welke thema's aan bod komen. Het weekend voor de coachingcall in groep stuur je mij jouw vraag (of zet je deze in de facebookgroep die ik speciaal voor de summer school zal maken) en dan behandel ik die in de groepssessie. Uiteraard kan je tijdens de sessies zelf ook altijd nog vragen stellen!

 

De workshops zijn iets meer afgelijnd: tijdens deze sessies gaan we samen mediteren, visualisatie oefeningen doen, werken aan vision boards,...

Het is de allereerste keer dat ik zoiets organiseer, dus wil ik zoveel mogelijk feedback krijgen zodat ik kan bijpassen waar nodig. Aarzel dus zeker niet om nu al vragen te stellen, suggesties te doen of opmerkingen te maken! Ondertussen deel ik via Instagram en Facebook de komende dagen ook meer over wat je kan verwachten van de summer school.

 

Deze pagina wordt de komende dagen nog verder aangevuld met praktische informatie. En ondertussen kan je alvast inschrijven op de wachtlijst (zonder verdere verplichtingen) voor de pre order (start op 1 juli 2022) waardoor je een mooie korting krijgt op het inschrijvingsgeld en extra bonussen kan scoren!

bottom of page