top of page
banner summer school.png

De zomer... voor sommigen een periode van rust en ontspanning, voor anderen een organisatorische hel. Of je nu voelt dat er eindelijk wat ruimte is voor jezelf, of je hebt nood aan een vast kader om toch in een minimum aan zelfzorg te voorzien, I've got you!

 

Samen maken we tijd om de dingen te doen waarvan je weet dat je ze zou moeten doen en waar het op een of andere manier nooit van komt. En dan heb ik het dus over zelfzorg hé, niet de meterslange to do-lijst.

De inschrijvingen voor de summer school zijn afgesloten. Ik heb de eer om deze zomer met 8 prachtige vrouwen een bijzondere weg te bewandelen richting hun droomleven.
Wil je de volgende keer ook graag deelnemen? Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van volgende activiteiten. Of stuur me via het contactformulier een berichtje met jouw vraag.

de opternieft summer school

reviews 7.png
reviews 6.png
reviews 11.png
banner summer school zonder tekst.png
Dit is écht iets voor jou als... ​
 • Je voelt dat de clichés van zelfzorg (je weet wel: een bad nemen, glaasje wijn, sauna’tje doen) niet volstaan en je duurzame verandering wil maar je weet nog niet zo goed hoe
 • Je hebt al wel een goed idee van wat zelfzorg voor jou is, maar je kan hier wel wat extra ondersteuning in gebruiken
 • Je weet hoe het voelt om te doen wat je zou moeten doen, je weet dat het werkt, en toch lukt het je niet (meer) om te doen wat goed voor je is
 • Je zowel een no nonsense als een spiritueel kantje hebt: in de summer school is ruimte voor beide - lees de opmerking over de open mindset in het vorige deel ;)
 • Je bent even de weg kwijt ook al heb je best al veel aan jezelf gewerkt. No worries, samen gaan we even terug naar de essentie. Want het is nooit te laat om opnieuw te beginnen
En ik beloof je dat...​
 • Als jij werkt, de summer school ook werkt
 • Er ruimte is voor jou - wie jij bent, de echte jij
 • De sessies een safe space zijn
 • Je na de summer school jezelf weer wat beter kent en opnieuw terug dichter bij jezelf staat
 • Ik je help om al die zorg die je voor anderen draagt, ook aan jezelf te gunnen én te geven
Maar ik zou me niet inschrijven als...​
 • Je hoopt dat door deze summer school al jouw problemen worden opgelost
 • Je verwacht dat na 6 weken een enorme transformatie zal hebben plaats gevonden (kan natuurlijk altijd hé, maar niet zonder zelf moeite te doen)
 • Je niet bereid bent om zelf TOTALE verantwoordelijkheid te nemen voor je mentale gezondheid
 • Je niet gelooft dat kleine, dagelijkse gewoonten een groot, langdurig effect kunnen hebben
 • Je geen open mindset hebt en niets moet weten van een alternatieve en holistische aanpak
 • Je niet tegen hier en daar een grapje kan - zelfzorg mag ook gewoon leuk zijn!
Hoe het werkt:

Zondag 10 juli krijg je een uitgebreide mail met nog meer praktische informatie en de link naar de eerste call op maandag 11 juli 2022.

Er zijn 6 coachingcalls in groep (duurtijd 1u)
(op maandag 11/07, 18/07, 25/07 en 01/08 telkens om 12u00 en op zaterdag 13/08 en 20/08 telkens om 9u)

Er zijn 6 workshops in groep (duurtijd 1u)
(op donderdag 14/07, 21/07, 28/07 en 04/08 telkens om 12u00 en op zaterdag 13/08 en 20/08 telkens om 10u)

Dit zijn dus in totaal 12 live sessies via Zoom. Geen nood als je er niet kan bij zijn, al deze sessies worden opgenomen en kan je later opnieuw bekijken.

Er worden ook extra sessies georganiseerd op basis van jouw vragen: vertel me waar jij nood aan hebt, waar je meer info over wil,... and I’ll see what I can do. De topics en tijdstippen zijn afhankelijk van de vraag - sowieso voorzie ik opnames voor als je er niet bij kan zijn.

Wat jij krijgt:

Alle sessies gebeuren via zoom en je krijgt alle opnames een jaar lang ter beschikking. Ook de opname van de gratis webinar van 4 juli zit hierbij inbegrepen. Dus als je een sessie niet kan meedoen, dan kan je deze altijd nog later bekijken. En ja, je kan ook inschrijven en alle sessies enkel in replay bekijken. Of soms wel live meedoen, en soms niet. You do you!
Daarnaast krijg je ook nog persoonlijke opvolging via WhatsApp en extra oefeningen via email.
Wat anderen van mijn coaching trajecten, webinars en workshops vonden:
reviews 11.png
reviews 6.png
reviews 7.png
annick op het strand
Deze summer school is anders dan andere online trajecten want:
 • Voor deze editie werk ik niet met video’s waarvan je enkel de eerste kijkt en daarna laat liggen tot ‘later’ -> alle sessies zijn live. Deze worden wel opgenomen voor wie er niet live bij kan zijn want ja, het is vakantie en genieten mag ook (of werken, dat is ook helemaal ok)
 • De nadruk ligt op DOEN: door bijna dagelijks in te checken bij jezelf, bij mij en bij elkaar creëren we massive accountability!
 • Er worden extra informatieve sessies georganiseerd op basis van nood: wat leeft er bij jou en in de groep? Wanneer de live groepscoaching niet voldoende blijkt dan las ik extra sessies in.
 • JIJ vormt mee het traject en bepaalt dus ook ZELF hoeveel je eruit haalt: hoe actiever je deelneemt, de opdrachten uitvoert en aangeeft waar je nood aan hebt, hoe groter de impact!

veelgestelde vragen

Hoe groot is de groep?

 

Omdat het de eerste keer is dat ik de summer school organiseer verwacht ik geen groot aantal. Ik heb op voorhand geen limiet gezet op het aantal deelnemers maar ik hou er wel rekening mee dat de groep niet te groot wordt zodat het fijn en veilig blijft voor iedereen.

Ben je verplicht om actief deel te nemen aan de groepscalls?

 

Ik ga je nooit dwingen om actief deel te nemen. Alle groepsgesprekken worden opgenomen zodat je deze later kan bekijken. Handig wanneer je er eens niet bij kan zijn of wanneer je dit liever op je eigen tempo volgt. Echter: deelnemen heeft zeker een meerwaarde: het delen van ervaringen en eigen tips is super waardevol voor de andere deelnemers maar ook voor mij. Zo leer ik ook elke dag nog bij van mijn coachees waardoor ik weer een betere begeleiding kan geven. Je kan door de groepssessies live te volgen ook heel gemakkelijk vragen stellen wanneer iets niet duidelijk is of wanneer je ergens meer over wil weten. En als laatste: de groepssessies helpen je om de summer school succesvol af te ronden: je hebt een wekelijkse stok achter de deur!

Is de prijs inclusief BTW?​

Yup. Het is 299 euro, punt. Daar zit BTW mee inbegrepen. Heb je een factuur nodig met jouw BTW nummer? Stuur me dan een mailtje. Want jawel, 't is nog allemaal old school hier in de summer school: ik doe voorlopig nog veel zelf.

 

Kan ik in gespreid (in delen) betalen?

Yes! Zelf heb ik ook al verschillende programma's in delen betaald omdat het me gewoon wat meer ademruimte geeft. Je kan gewoon via de website boeken en dan kies je bij betaling gewoon "offline betalen". Dan krijg je een mailtje met daarin een link waarin je jouw voorkeuren kan aangeven. Zo krijg je dan maandelijks (telkens op de 11e) een factuur en schrijf je het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur over.

Hoe weet ik of de summer school geschikt is voor mij?

 

Alleen jij kan zeggen of het uw ding is natuurlijk. En dat ga je pas kunnen wanneer je het probeert. Maar boek gerust een gratis kennismakingsgesprek via de website. Dit verplicht je nergens toe, het is een safe space waar je gewoon je vragen kan stellen zonder dat je je gedwongen moet voelen om toch in te stappen. Meer nog, als ik vanuit mijn professionele ervaring voel dat dit geen goede match is, dan zal ik dat zeker ook zeggen!

bottom of page