opternieft (3).png

het opternieft traject

Van overweldigd en opgebrand naar goesting in het leven!

Dankzij het opternieft traject, een programma van 3 maanden met online video's, wekelijkse coaching in groep én elke maand een 1-op-1 coaching.

De inschrijvingen starten op

1 december OM 12U en lopen tot en met 9 januari 2022 of zolang er plaats is.

We starten het traject met een online groepssessie op maandag 10 januari 2022.

De eerste module wordt op dezelfde dag gedropt.

De eerste coaching in groep is op vrijdag 21 januari om 12u.

De eerste individuele coaching wordt onderling afgesproken.

Het traject eindigt op 1 april 2022.

Liever eerst wat meer informatie? Je kan een gratis kennismakingsgesprek boeken:

Toen mijn psychologe twee jaar geleden vroeg wanneer het de laatste keer was dat ik me nog echt op mijn gemak voelde, dat ik me goed en uitgerust voelde, barstte ik in tranen uit. Omdat ik op dat moment me gewoon echt niet meer kon herinneren wanneer ik me niet leeg en kwetsbaar voelde.

Mijn hele leven had ik het gevoel dat er iets mis was met mij. Ik kreeg vaak de opmerking dat ik te gevoelig was, en te emotioneel. Op heel jonge leeftijd begon ik me al aan te passen en vooral te letten op wat andere mensen dachten. Zo kon ik me daaraan aanpassen. Want ik had al heel vroeg geleerd dat ik het pas verdiende om graag gezien te worden als ik was hoe andere mensen vonden dat ik moest zijn. Ja, een echte people pleaser.

En hoe hard ik ook mijn best deed, het was nooit goed genoeg. Niet voor anderen, en dus ook niet voor mezelf. Dus ik bleef maar gaan. En gaan. Tot ik gewoon echt niet meer kon. Mijn burn-out dwong me om stil te staan. En op dat moment koos ik ervoor om niet langer weg te vluchten van wat ik jarenlang probeerde te onderdrukken, namelijk wie ik echt ben.

Achteraf gezien is die burn-out het beste dat me is overkomen. Omdat ik hierdoor heb beslist om resoluut voor mezelf te kiezen. Maar als het even kan, dan hoop ik dat jij die keuze net wat vroeger maakt zodat het voor jou niet zover hoeft te komen. En als je net als ik toch bent blijven gaan tot het niet meer ging, dan ben ik er voor je om je te helpen opnieuw te beginnen.

20210218_115855.jpg
Heb jij ook het gevoel dat...

wat je ook doet, het nooit goed genoeg is? dat jij nooit goed genoeg bent?

je pas kan rusten wanneer alle todo's van jouw lijstje zijn geschrapt (dus eigenlijk nooit?)

hoeveel je ook piekert, je nooit tot een oplossing komt?

hoeveel me-time je ook plant, je nooit helemaal uitgerust bent?

het voor anderen allemaal zoveel gemakkelijker lijkt te gaan, dus dat er wel iets mis moet zijn met jou?

je wel weet wat je zou moeten doen, maar dat je daar hulp bij nodig hebt?

En wil jij ook...

terug de touwtjes in handen nemen en jouw leven leiden in plaats van lijden?

sterker uit die burn-out komen én met meer veerkracht?

uitzoeken wat je wil in het leven én daar dan ook voor durven gaan?

jezelf goed genoeg voelen en meer zelfvertrouwen krijgen?

leren om goed voor jezelf te zorgen zodat je ook beter voor anderen kan zorgen en zodat je op een duurzame manier kan bouwen aan een leven dat bij je past?

Dan is het opternieft traject wat jij nodig hebt!

In het opternieft traject leer je hoe jij opnieuw de baas wordt van jouw eigen leven.

Je leert jezelf beter kennen en krijgt tools aangereikt waardoor je meer zelfvertrouwen en meer veerkracht opbouwt, zodat je sterker in het leven staat.

het opternieft traject digital.png
Hoe het werkt:

Het opternieft traject bestaat uit een programma van 6 online videomodules, groepscoaching en individuele coaching, en dit gedurende 3 maanden.

De videomodules worden om de 2 weken vrijgegeven. Dit gebeurt via een online leerplatform. Er is elke week op vrijdagmiddag een online coaching in groep van 1 uur (van 12u tot 13u.) Deze wordt opgenomen en kan later in replay worden herbekeken door de deelnemers van het traject. Daarnaast zijn er ook 3 individuele gesprekken (begin, midden en einde van het traject) van telkens 1 uur voorzien. Deze gaan door op afspraak.

Wat jij krijgt:

Je krijgt toegang tot alle updates van de online video's en bijhorende opdrachten en bonussen zolang het online opternieft traject bestaat. Dus ook na de 3 maanden coaching kan je het traject herbekijken.

Je krijgt 3 maanden lang wekelijks een coaching in groep én 3 individuele coachingsessies verspreid over het hele traject.

Daarnaast krijg je ook ondersteuning van een groeiende warme community in een veilige online omgeving.

de modules

01

ENERGIE

02

RITUELEN & ROUTINES

03

GEDACHTEN

04

GEVOELENS

05

WAT HEB JE AL?

06

WAAR GA JE NAAR TOE?

Het is de eerste keer dat ik het opternieft traject lanceer, maar hier kan je lezen wat anderen vonden van mijn webinar over energie. 
review Sarah.jpg
review Paulien.jpg
revieuw Loes.jpg
Wil jij ook...

eindelijk van dat gevoel af dat je niet goed genoeg bent? Wil je ook meer veerkracht en opnieuw kunnen vertrouwen in jezelf? Zodat je sterker staat en jouw leven opnieuw in de hand kan nemen?

Omdat dit de eerste keer is, lanceer ik dit programma aan 799 euro. In de toekomst zal dit programma enkel maar in waarde toenemen door dat ikzelf ook blijf leren en groeien. En aangezien je vanaf jouw inschrijving toegang houdt tot de videomodules van dit traject en ook de updates automatisch krijgt, is dit zeker de investering waard!

IMG_20210316_180008_554.jpg