top of page

opternieft energie

gratis webinar op 11 november 2021 om 10u

20210621_105858.jpg

De webinar wordt gepresenteerd door Annick, oprichtster van Opternieft.

Annick is een multipassionate: archeoloog en historica van opleiding, daarna omgevormd tot hair- en makeup stylist en later gewerkt als data analyst.  Na zelf een burn-out te hebben meegemaakt werkt ze sinds 2021 als jobcoach in het Medisch Centrum in Ternat. Daarnaast ondersteunt ze ook vrouwen in hun herstel van burn-out, dit doet ze via coaching in haar online praktijk Opternieft. Ze studeert klinische psychologie aan de VUB en biedt als psycholoog in opleiding ook online counseling.

Donderdag 11 november 2021 om 10u geeft Annick een gratis webinar waarin ze dieper ingaat op burn-outherstel en energiemanagement. Deze webinar is een waardevolle combinatie van inzicht en praktische tips zodat jij opnieuw meer energie en goesting krijgt. Energie om sterker in het leven te staan en vooral: het leven te creëren dat jij wil!

Laat je emailadres achter via de knop reserveren, je ontvangt de dag zelf dan een email met een link naar de webinar. De replay blijft beschikbaar tot zondagavond, maar er live bij zijn is echt gewoon zoveel leuker :)

In deze gratis webinar gaan we kijken naar:

Sign me up!

Ik wil terug meer energie,
reserveer mijn plek nu!

Dankjewel om je in te schrijven!

Jammer, de webinar zit vol! Stuur me een bericht via het contactformulier om je op de reservelijst te zetten. Bij genoeg interesse organiseer ik een volgende sessie!

bottom of page