top of page

de opternieft winterschool

De winterschool is een bewezen manier om een sterke mindset, focus en energie op te bouwen, zodat jij op een duurzame manier jouw droomleven kan creëren zonder (opnieuw) een burn-out te krijgen, door in te zetten op zelfzorg en ochtendroutines.

Halverwege 2022 kon ik met trots zeggen dat ik op enkele maanden tijd mijn omzet had verviervoudigd. Maar terwijl de cijfers omhoog gingen, ging mijn mentale gezondheid rechtevenredig omlaag. Hoe succesvoller ik werd, hoe minder ik aan zelfzorg deed.

Ik besefte dat ik weer serieus met een burn-out aan het flirten was. Je kan je wel voorstellen dat ik eventjes heel kwaad op mezelf was: hoe kon ik nu zo stom zijn? Had ik mijn lesje nog niet geleerd na mijn burn-out in 2019? En wat voor een voorbeeld ben ik nu als zelfzorgcoach, dat ik er zelf zo slecht in ben? (jup, ik was best wel streng voor mezelf)

Gelukkig val je zelden zo diep als de eerste keer: ik had wel degelijk de nodige tools in handen om het ergste te voorkomen en ik wist wat ik moest doen: back to basics gaan. En om mezelf accountable te houden ben ik dit gaan delen met 8 prachtige vrouwen in de summer school, de voorganger van de winterschool. Dankzij mijn professionele kennis maar ook mijn persoonlijke ervaringen kon ik andere onderneemsters - en mezelf - ondersteunen om terug die zelfzorgroutine in handen te nemen en zo terug in onze kracht te gaan staan.

Met als gevolg dat 2022 alsnog een heel succesvol jaar werd, op ALLE vlakken. En dat is wat ik jou toewens: door in te zetten op jezelf kan je op een duurzame manier je droomleven creëren.

De deuren van de winterschool zijn gesloten.

Elke dankbaar.jpg

Elke stuurde na het volgen van de summerschool deze mooie review. En onlangs stuurde ze me ook nog dit lieve berichtje!

Psst... een wijntje op het einde van de dag is GEEN zelfzorg!

Of je nu aan het begin van je ondernemersreis staat, of je bent al een eindje op weg, de waarheid is:

Zelfs wanneer je iets graag en met passie doet, kan je burn-out krijgen.

Ik zie zoveel vrouwen kei hard gaan voor hun dromen, om dan helemaal op te branden nog voor ze hun doelen hebben bereikt.

En misschien heb je al wel eerder met die grens van burn-out geflirt, of ben je er zelfs los over gegaan (zoals ik.)

Door angst om te falen, of opnieuw in dat zwarte gat van burn-out te vallen, ga je dan maar extra inzetten op opleidingen binnen je expertise en cursussen over hoe je beter kan ondernemen. En je verliest daarbij jouw allerbelangrijkste asset: JIJZELF. Het groeien van jouw bedrijf en het creëren van je droomleven staan of vallen met hoe goed jij voor jezelf zorgt.

Laten we eerlijk zijn: eigenlijk weet je dat al wel. En je weet wat je zou moeten doen. Maar je doet het niet. Je staat jezelf in de weg.

Als dit herkenbaar is, dan is de winterschool het traject dat jij nodig hebt om met focus en energie jouw droomleven te creëren.

Ben jij klaar om resoluut voor jezelf te kiezen dit jaar?

Als ik je nu zou vragen naar jouw zelfzorgroutine, welke nummer past daar dan het beste bij?

1. Je komt net uit een burn-out en je voelt dat je nog wel wat ondersteuning kan gebruiken. Het is niet dat je niet in jezelf gelooft, maar je bent wel bang om jezelf terug te verliezen als je te snel te hard gaat. Je bent op zoek naar concrete handvatten en een kapstok.

2. Je weet gewoon dat zelfzorg en een ochtendroutine jou kei hard zullen helpen in het creëren van jouw droomleven, maar je weet eigenlijk niet goed hoe je daar aan moet beginnen. Je bent op zoek naar duidelijke informatie en praktische tips over zelfzorg en ochtendrituelen.

3. Je weet wat werkt, je weet wat goed voor je is, je weet wat je moet doen... maar je doet het niet. Het lukt je niet om een zelfzorgroutine of ochtendritueel op te bouwen en vast te houden. Je bent op zoek naar een manier om een zelfzorgroutine te installeren én vol te houden.

4. Je weet dat zelfzorg werkt - het is je al gelukt om een tijdje een goede routine vol te houden. En dan is het beginnen verwateren. Heel normaal dat wanneer de dingen weer wat beter gaan, je net die routines terug loslaat die ervoor zorgen dat het goed ging. Dat is gewoon kei menselijk. Helemaal ok om terug opnieuw te beginnen. En dat hoef je niet alleen te doen. Je bent op zoek naar ondersteuning, inspiratie en motivatie om opnieuw te beginnen.

5. Je bent net als ik een eeuwige student. Je weet dat duurzame zelfzorg ook betekent om geregeld terug te keren naar de basis, om te checken of de fundering nog goed is. En wie weet, misschien leer je zo nog wel iets nieuw. Je bent vooral op zoek naar accountability en een tribe met gelijkgestemde zielen.

Goed nieuws: de winterschool is all that and then some... :)

Sandra volgde de summerschool. En ondertussen delen we ook de liefde voor wandelen als een manier om goed voor jezelf te zorgen.

Op het einde van de winterschool

01

is jouw WAAROM weer helemaal helder

Niet enkel jouw waarom van jouw zaak maar ook jouw grote waarom van het leven. Dit helpt je om gemotiveerd te blijven.

02

heb je een duidelijke WAT voor ogen

Zo weet je heel goed wat WEL en wat NIET gaat helpen om je droomleven te creëren. Je kan beter je grenzen herkennen en aangeven naar je omgeving en je hebt meer focus.

03

weet je HOE je het moet doen

Weten waarom je iets doet en wat je gaat doen is niet voldoende. Je moet het ook effectief gaan DOEN. Tijdens de winterschool leer je hoe je het kan doen, en hoe je het na de winterschool kan volhouden.

04

besef je dat je WIE het belangrijkste is 

Het is niet omdat je het alleen kan doen, dat je het ook alleen moet doen. Alleen ga je misschien wel sneller, maar samen kom je verder.

Maar misschien is het allerbelangrijkste wel...

 

De winterschool geeft je de basis, de fundamenten, waarop jij niet enkel je business maar ook je droomleven kan bouwen. Investeren in jezelf is de gift that keeps on giving: je leert vaardigheden, tools en strategieën die je doorheen heel je leven kan toepassen op alle gebieden: werk, relaties, gezondheid, financiën, spiritualiteit,...

De winterschool transformeert jouw hele leven.

De winterschool is een update van de summerschool. Anne was 1 van de 8 vrouwen die deze zomer deelnamen aan het groepstraject. Ondertussen heeft ze zelf al verschillende workshops gegeven en lanceert ze nu haar eigen groepstraject!

WS mockup 2.png

Wat zit er in de winterschool?

verspreid over 8 onlive groepsessies en thuisopdrachten

Alles is energie. En energie kan je op verschillende manieren waarnemen.

Zo kan je bijvoorbeeld mentaal helemaal op zijn maar fysiek nog wel een marathon lopen.

Hoe zorg je ervoor dat je genoeg energie hebt om te doen wat je wil (en moet) doen?

Na de winterschool weet jij heel goed op welke gewoontes je kan inzetten om met meer focus en energie je droomleven te creëren.

Zelfzorg en ochtendroutines zijn tools waarmee jij het leven creëert dat JIJ wil.

We graven dieper in de toolbox en kijken wat je nog allemaal kan gebruiken om je te ondersteunen.

Remember: een tool is niet het doel. We verliezen nooit onze intenties uit het oog!

waarom

Begin met het einde: waar wil je naartoe: in je zaak én in je leven?

Wat is jouw intentie?

Dit is jouw kompas, en jouw motivatie.

Daarnaast gaan we ook  dieper in op de vraag waarom jij doet wat je doet: Waarom denk, voel en doe je bepaalde  dingen?

 

Eens je dit begrijpt, weet je ook beter wat je nodig hebt.

energie

toolbox

3 bonus workshops

wanneer je inschrijft in de winterschool VOOR 6 januari!

WS bonus frontpages (1).png
WS bonus frontpages.png
WS bonus frontpages (2).png

De winterschool héél kort samengevat: 

  • online live groepstraject (geen videocursus, alles wordt online live gegeven)

  • start 12 januari

  • 8 wekelijkse groepscalls via zoom (op donderdag van 11u45 tot 13u15)

  • combinatie van denk- en voeloefeningen

  • gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en waar ook ruimte is voor spiritualiteit

  • prijs zonder kortingen: 299 euro: dit is de ALLERLAATSTE keer dat ik dit traject aan deze prijs organiseer. De totale waarde van de winterschool is 825 euro en de inhoud is gebaseerd op trajecten die meer dan 5000 euro kosten. Dit is dus echt wel een buitenkans!

Schrijf je in voor de winterschool VOOR 6 januari...

_edited.png

En ontvang de 3 bonus workshops!

WS mockup bonussen.png
Ben je verplicht om actief deel te nemen aan de groepscalls?

 

Ik ga je nooit dwingen om actief deel te nemen. Alle groepsgesprekken worden opgenomen zodat je deze later kan bekijken. Handig wanneer je er eens niet bij kan zijn of wanneer je dit liever op je eigen tempo volgt. Echter: deelnemen heeft zeker een meerwaarde: het delen van ervaringen en eigen tips is super waardevol voor de andere deelnemers maar ook voor mij. Zo leer ik ook elke dag nog bij van mijn coachees waardoor ik weer een betere begeleiding kan geven. Je kan door de groepssessies live te volgen ook heel gemakkelijk vragen stellen wanneer iets niet duidelijk is of wanneer je ergens meer over wil weten. En als laatste: de groepssessies helpen je om de summer school succesvol af te ronden: je hebt een wekelijkse stok achter de deur!

Is de prijs inclusief BTW?​

Yup. Het is 299 euro, punt. Daar zit BTW mee inbegrepen. Heb je een factuur nodig met jouw BTW nummer? Stuur me dan een mailtje. Want jawel, 't is nog allemaal old school hier in de summer school: ik doe voorlopig nog veel zelf.

 

Kan ik in gespreid (in delen) betalen?

Yes! Zelf heb ik ook al verschillende programma's in delen betaald omdat het me gewoon wat meer ademruimte geeft. Je kan gewoon via de link die je morgen krijgt boeken, de code ingeven en dan kies je bij betaling "offline betalen". Dan krijg je een mailtje met daarin een link waarin je jouw voorkeuren kan aangeven (gespreid over 2 of over 3 maanden.) Zo krijg je dan maandelijks (op 12 januari, 12 februari en eventueel 12 maart) een factuur en schrijf je het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur over.

Is de winterschool enkel voor ondernemers?

Kort antwoord: nee. Wat ik wel heb gemerkt is dat het voorbije jaar steeds meer ondernemers hun weg vinden naar mij. Waardoor ik ondertussen ook veel ervaring heb in het ondersteunen van zelfstandigen. Dat ik zelf ook ondernemer ben helpt natuurlijk. Daarnaast focus ik mij in mijn coaching enorm op persoonlijk leiderschap. Dat is een mindset, een attitude met dezelfde skills of vaardigheden die je kan inzetten zowel als zelfstandige als werknemer. Zelfzorg is immers niet iets dat zich beperkt tot 1 bepaalde sfeer. De principes van zelfzorg kan je in heel je leven toepassen.

Hoe weet ik of de winterschool geschikt is voor mij?

 

Alleen jij kan zeggen of het uw ding is natuurlijk. En dat ga je pas kunnen wanneer je het probeert. Maar boek gerust een gratis kennismakingsgesprek via de website. Dit verplicht je nergens toe, het is een safe space waar je gewoon je vragen kan stellen zonder dat je je gedwongen moet voelen om toch in te stappen. Meer nog, als ik vanuit mijn professionele ervaring voel dat dit geen goede match is, dan zal ik dat zeker ook zeggen!

bottom of page